Hakan Kutlu: Her Maç ve Antrenman Bu Çocuklar İçin Tecrübe

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu, ön bölgelerdeki sıkıntıları aşamadıkları için sonuç almakta zorlandıklarını söyledi.

Kutlu, futbolcuları için her maçın ve antrenmanın bir tecrübe olduğunu vurguladı. Kutlu, 1-0 kaybettikleri Gaziantepspor maçının ardından basın toplantısı düzenledi.

Maçın değerlendirmesini yapan Kutlu, haftalardır ligden düşmüş bir takım görüntüsü içerisinde olduklarını belirtip, “Mersin galibiyetiyle ikinci yarıya başlayıp, Ankara’da Beşiktaş’la berabere kalmıştık. Ligin ikinci yarısına iyi bir şekilde girmiştik. Ama o süreçte bizim aramızdan Turgut Doğan Şahin, Ergin Keleş ve Bora gibi futbolcular ayrıldıktan sonra biz aslında önümüzdeki yılların Ankaragücü’nü kurmaya, Türk futboluna yeni futbolcular yetiştirmeye gayret ediyoruz. Bugün de oyuncu arkadaşlarımız gerçekten gelişim sürecini iyi götürdüklerini gösterdiler. Ama ön bölgede ligin ikinci yarısından beri yaşadığımız bir sıkıntı var. Bu sıkıntıyı aşmak için de aralarına tecrübeli ve ön bölgede yetenekli oyuncular katmamız gerekiyor. Dediğim gibi, her maç ve her antrenman bu çocuklar için tecrübe. Bugün de ellerinden geldiğince en iyi şekilde mücadele ettiler. Ama ön bölgedeki sıkıntıları aşamadığımız takdirde ne yazık ki skor almakta, sonuç almakta zorlanıyoruz.” şeklinde konuştu.

MKE Ankaragücülü futbolcu Gökhan da ellerinden gelen mücadeleyi gösterdiklerini ancak pas yönünden biraz sıkıntı çektiklerini kaydetti.

Gökhan, Gaziantepspor’un kendilerinden daha iyi oynadığını ve galibiyeti hak ettiğini söyledi.

Kaleci Bayram da Gaziantep’e puan almak için geldiklerini ancak iyi mücadele edemediklerini dile getirip, “Gaziantepspor haklı bir galibiyet aldı.” ifadelerini kullandı .