Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, Kupaya Kilitlendi

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, CEV Cup Final rövanş maçında yarın İtalya temsilcisi Yamamay Busto Arsizo'yu deplasmanda mağlup ederek kupayı Türkiye'ye götürmek istiyor.

Tarihinde ilk defa Avrupa'da final oynamaya hak kazanan Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, CEV Cup'ta bu sezon hiç maç kaybetmeyen Yamamay Busto Arsizio'yu ilk maçta yenerek önemli bir başarıya imza atmıştı. Sarı-kırmızılılar, rövanş maçında da rakibini mağlup ederek ilk defa final oynadığı organizasyonda kupayı Türkiye'ye getirmeyi hedefliyor. Karşılaşmanın oynanacağı salonda son çalışmasını yapan Sarı-kırmılı ekipte, voleybolcuların oldukça moralli olduğu gözlendi. Takımın yıldız oyuncularından Sladjana Eric, "Yarın bizim için çok önemli gün. İstanbul'daki gibi oynayarak şampiyon olarak Türkiye'ye dönmek istiyoruz" dedi.

Galatasaray'ın Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cibara da, "Herşey çok güzel gidiyor. Galatasaray ilk defa final oynuyor. Tüm maçlarımızı rakiplerimize set vermeden kazandık. Ama finaldeki rakibimiz oldukça güçlü. Bizden bir set aldılar. Voleybol geleneği olan bir takım. Onlarla kıyasıya bir maç yapacağız. Başarılı olan kupayı evine gösterecek" dedi.

Mehmet Cibara, takımın moral ve motivasyonunun üst düzeyde olduğunu bir terslik olmazsa kupayı İstanbul'a götürmek istediklerini sözlerine ekledi .