Alaca'dan 9 Sporcu Madalya İçin Mücadele Edecek

Çorum'da düzenlenecek olan Judo Yıldızlar İl Şampiyonası'na hazırlanan Alaca Belediye Spor judo takımı Türkiye Şampiyonası'na katılabilmek için madalya mücadelesi verecek.

Alaca Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan judo kursları ile ilçede judo sporuna olan ilgi her geçen daha da artıyor. Katıldığı şampiyonalarda başarılı bir grafik çizen Alaca Belediye Spor judo takımı, yıldızlar il şampiyonasında 9 sporcu ile madalya mücadelesi verecek.

İl Şampiyonası'nda dereceye giren sporcular judocular 13-15 Nisan tarihlerinde Malatya'da yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda Çorum'u temsil edecek. Yıldızlar İl Şampiyonası öncesinde Alaca'yı temsil edecek olan sporculara Alaca Halk Eğitim Merkezi tarafından eşofman takımı hediye edildi.

Şampiyona hazırlıklarını sürdüren judo takımına moral vermek için antrenmanı ziyaret eden Alaca Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Murat Ayvaz, şampiyona katılacak olan sporcuların ilçeyi en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Alaca HEM tarafından açılan judo kurslarında başarılı sporcular yetiştirdiklerini ve yapılan çalışmaların meyvelerini katıldıkları şampiyonalarda başarılı sonuçlara imza atarak aldıklarını dile getiren Ayvaz, Türkiye Şampiyonası'na katılarak başarılı olacak olan sporculara turnuva dönüşü farklı hediyelerle ödüllendirecekleri sözlerine ekledi .