Sivasspor Camiası Başkanı Karşılayamadı

Şike Soruşturması kapsamında 8 aydır tutuklu bulunduğu Metris cezaevinden geçen hafta tahliye olan Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz için hazırlanan karşılama programı yarına ertelendi.

Program yarın 13.00 'te kulüpte yapılacak.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan 15.00 'te havalanan uçak 16.00 'da inmesi planlanan Sivas Nuri Demirağ Havaalanı'na hava muhalefeti nedeniyle iniş yapamadı. Havalanına başkanlarını karşılamak için gelen coşkulu taraftarlar geri dönmek zorunda kaldı.

TARAFTARDA HAYAL KIRIKLIĞI

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz tahliye olduktan sonra Sivas 'a gelişi için taraftarlar tarafından karşılama programı hazırlandı. Başkan Otyakmaz 'ında bindiği Anadolujet 'in Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan saat 15.00 'te kalkan TK7294 sefer sayılı uçağı karşılamak üzere çok sayıda taraftar otobüslerle havaalanına gitmeye çalıştı. Hava koşulları nedeniyle trafik ekipleri tarafından araçlar yoğun kar yağışı nedeniyle Bölge Trafik Müdürlüğü 'nde bekletildi.

Sivasspor Başkan Vekili Erdal Sarılar, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Oda Başkanları ile çok sayıda taraftar karşılama için hava alanına geldi. Başkan Otyakmaz 'ı taşıyan uçak yoğun kar yağışı nedeniyle alana inemeyince Kayseri Erkilet Havaalanı'na yöneldi. Bu durum anonsla da bildirildi.Taraftarlar hayal kırıklığı yaşayarak alandan ayrıldı.

Sivasspor 2. Başkanı Erdal Sarılar, uçağın hava koşulları nedeni ile inemediğini kaydederek, 'Pilot iki kez inmeyi denedi ama olmadı. Maalesef Başkanımızı burada karşılayamadık. Buraya kadar gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca başkanla taraftarın buluşması için bir program yapacağız. ' dedi.

Uçakla Kayseri'ye inen Başkan Mecnun Otyakmaz'ın bu akşam karayolu ile kente geleceği kaydedildi. İptal olan karşılama programının yarın saat 13.00 'te kulüp tesislerinde yapılacağı açıklandı.