Mehmet Özdilek: Hoş Olmayan Bir Mağlubiyet Aldık

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, kendi evlerinde böyle bir skoru beklemediklerini, hoş olmayan bir mağlubiyet aldıklarını açıkladı.

Spor Toto Süper Lig 'in 29. haftasında Medical Park Antalyaspor evinde Samsunspor 'a 2 - 0 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası basın toplantısı yapan Mehmet Özdilek, kendi evlerinde bu şekilde bir skoru beklemediklerini, maçta yenilmenin üzüntüsünü yaşadıkların aktardı.

Karşılaşmada penaltı golüyle gereksiz yenik duruma düştüklerini açıklayan Özdilek, “Rakibin ikinci golüne kadar etkili olduk. Sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Beklemediğimiz bir sürecin içinde bulduk kendimizi. Çok önemli 5 maça daha çıkacağız.” dedi.


Taraftarlarının kırmızı - beyazlı oyunculara gösterdiği tepkiyi de doğru bulmadığını açıklayan Özdilek, oyunculara biraz daha hoşgörülü davranmaları gerektiğini, zamanın eleştiri zamanı değil destek zamanı olduğunu aktardı.

Taraftarların lig bittiği zaman oyuncuları ve teknik heyeti zaman eleştirebileceğini ifade eden Özdilek, “Taraftarın tepkisini doğrusu hoş karşılamadım ve kınıyorum. Birlik ve beraberlik olma zamanı. Oyuncuyu ya da kulübü yerden yere vurma zamanı değil. Bu takımı buraya bu oyuncular getirdi. Biraz sabretsinler. Önemli bir süreçteyiz ve bu takıma köstek değil destek olsunlar.” diye konuştu.


Medical Park Antalyasporlu kaleci Orkun, oynadıkları iyi oyunu skora yansıtamadıklarını, ilk 8 hedefinden uzaklaştıklarını açıkladı. Kırmızı - beyazlı oyuncu Tita ise, kendi evlerinde beklenmedik bir sonuç aldıklarını, erken penaltı golünün takımı etkilediğini vurguladı.

MESUT BAKKAL: TAKIMIM OYUN DİSİLİNİ AÇISINDAN GÜZEL OYUN OYNADI

Samsunspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, karşılaşmayı kazandıkları için kendileri açısından güzel olduğunu kaydetti. Takım taktiği ve oyun disiplini anlamında da güzel bir oyun sergilediklerini aktaran Bakkal, şöyle konuştu:

“Taktik ve mücadele bakımından herkes görevini yerine getirdi. Medical Park Antalyaspor 'u yenerek moral bulduk. Alanları iyi kapattık, birebirleri iyi oynadık. Zor bir dönemden geçiyoruz. Samsunspor adına moral verici bir galibiyet. Ama herşey bu galibiyet ile bitmiyor. Mücadelemize devam edeceğiz. Biz ligde kalacağımıza inanıyoruz.”

Bakkal, deplasmanda kendilerini destekleyen taraftarlarına da teşekkür etti.

Samsunsporlu kaleci Ertuğrul, rakibin etkili oyuncularını iyi durduklarını, maç boyunca oyun disiplininden kopmadıklarını açıkladı. Ertuğrul, mücadele ederek 3 puan aldıklarını söyledi. Samsunsporlu Kelhar 'da, 3 puan aldıkları için sevinçli olduklarını, önemli bir galibiyet aldıklarını belirtti.