Mecnun Otyakmaz, Sivas'a Ulaştı

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, tahliye olduktan sonra ilk kez memleketi Sivas’a geldi.

Hava muhalefeti nedeniyle uçağı Sivas 'a inemeyince Otyakmaz, akşam saat 21.00 sularında sessiz sedasız memleketine ulaştı.


Şike soruşturması kapsamında 8 aydır tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi'nden geçen hafta tahliye olan Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz 'ı taşıyan uçak yoğun kar yağışı nedeniyle Sivas Nuri Demirağ Havaalanı'na inemedi.


Başkan Otyakmaz 'ı taşıyan ve 16.00 'da alana inmesi gereken uçak havada 2 tur attıktan sonra Kayseri Erkilet havaalanına yöneldi. Kayseri 'ye inen Otyakmaz, oradan karayoluyla Sivas'a hareket etti ve saat 21.00 sularında da Sivas 'a geldi.


Bu arada Kayseri 'den Sivas 'a gelirken kaza yapan Vali Ali Kolat 'ı Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'nde ziyaret eden Otyakmaz ardından Büyük Otel 'e geldi. Burada Sivasspor Başkan Vekili Erdal Sarılar ve yönetim Kurulu üyeleri, ile Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Belediye ve Sivasspor eski Başkanı Osman Seçilmiş tarafından karşılandı.


Otyakmaz, otelde yönetim kurulu üyeleri başta olmak üzere Teknik Direktör Çalımbay ve karşılamaya gelenlerle bir süre hasret giderdi. Başkan, uzun bir aradan sonra Sivas 'a gelmenin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Başkanın gelişiyle Yönetim Kurulu üyelerinin de oldukça mutlu olduğu gözlendi.


Başkan Otyakmaz, bir açıklama yapmazken yarın kulüp tesislerinde düzenlenecek programda taraftarla bir araya geleceğini söyledi.