Kasımpaşa, Giresunspor İle Puanları Paylaştı

Bank Asya 1.Lig'in 24. haftasında Kasımpaşa, sahasında ağırladığı Giresunspor ile 2-2 berabere kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kasımpaşa Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, özellikle kendileri için maçın ikinci yarı gidip geldiğini ifade ederek, '2-1 mağlup duruma düştükten sonra oyunu forse etmeye çalıştık. Tamamen disiplinden de koptuğumuzu görebilirsiniz. 4+1 oynadık, dolayısıyla disiplini elden bıraktık ' dedi.

Uğur Tütüneker, Bank Asya 1. Lig'in düşünüldüğü gibi kolay bir lig olmadığını, bu ligde kazanmak için mücadele etmek gerektiğini vurguladı. Tütüneker, Kasımpaşa olarak Giresunspor maçında iyi oynamadıklarını, bir puanın iyi olarak görülebileceğini belirterek sözlerini tamamladı.

Kasımpaşalı oyuncu Adem büyük, bugün maçın zor olacağını bildiklerini vurgulayarak, 'Öne geçtik, mağlup duruma düştük. Pozisyonları kaçırdık, penaltı kaçırdık. Bu pozisyonları değerlendiremeyince rakibin direnci arttı. 2-1 mağlup durumdayken yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Açıkçası burada kaybettiğimiz 2 puan bizi üzdü. Önümüzde 10 maç daha var. Hepsi final niteliğinde, biz hedefimizden şaşmadık. Sadece bir maçta 2 puan kaybettik. Önümüzdeki Boluspor maçı ile bunu telafi edeceğimizidüşünüyorum ' diye konuştu.

Mavi-beyazlıların deneyimli oyuncusu Gökhan Güleç, Giresunspor'un dirençli bir takım olduğunu bildiklerini ancak üç puan bekledikleri bir maç olduğunu belirterek, 'Mağlup duruma düştükten sonra penaltı şansını da yakaladık, gole çeviremedik. Ardından bir gol bulduk. İyi mücadele ettik. Son dakikalarda baskılı oynadık. Fakat berabere kaldık. Ama avantaj hala bizde bunu en iyi şekilde değerlendirip şampiyon olmak istiyoruz ' açıklamalarında bulundu. GİRESUNSPOR CEPHESİ Giresunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, 3 puanla bitirecekleri 1 puanla noktaladıklarını belirterek, '2 haftadır Şampiyonluğun en büyük adayı iki takım, lider ve 2. ile oynuyoruz. Ama biz buraya 3 puan almaya geldik. Futbolcularımın hepsini gösterdikleri performanstan dolayı alınlarından öpüyorum. Hepsi çıkıp adam gibi mücadelelerini verdiler. Kaçırdığımız çok net pozisyonlar var. Eğer onları gole çevirseydik buradan farklı bir galibiyetle ayrılırdık. Beni sevindiren bir şey var. Futbolcularım benimverdiklerimi alıp sahada uyguladılar ' şeklinde konuştu

Giresunspor'un kaptanı Ömer Hacısalihoğlu, geçen hafta liderle ve bu haftada ikinciyi ellerinden kaçırdıklarını bunun için üzgün olduklarını dile getirerek, 'Telafisi olmayan haftalara girdik. Önümüzde 10 haftalık bir maç serisi var. En kısa zamanda en iyi galibiyet serisini yakalayıp bu takımı ligde bırakacağız ' ifadelerini kullandı.

Giresunspor'un tecrübeli eldiveni Soner Şahin ise, galibiyeti kaçırdıkları için bir puana üzüldüklerini belirtti ve bu takımı ligde bırakmak için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA