Fuat Çapa: Gençlerbirliği'ne Yakışmadı

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa: Gençlerbirliği'ne Yakışmadı

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, beklemedikleri bir sonuç olduğunu belirterek, 'Gençlerbirliği'ne yakışmadı. Her geçen gün üzerine koyan genç bir takımız. Bugün skora bakıldığında yapmış olduğumuz işlerin değişik bir tabloya doğru gittiğni söyleyebiliriz. Dediğim gibi hergün üzerine koyan genç bir takımız; ama bugün bundan çok fazla bir şey göremedik. ' şeklinde konuştu.

Mağlubiyetin nedenini çok fazla motive olmaya bağlayan Çapa, 'Bizim gibi genç oyucnuları olan takıma çok fazla fayda sağlamıyor. Bugün maçla ilgili çok fazla şey söylenebilir; fakat 4. yediğimiz gol nasıl mücadele ettiğimizi çok iyi bir şekilde özetliyor. ' diye konuştu.

FUTBOLCULAR

Gençlerbirliği futbolcusu Ante Kulusiç, Fenerbahçe'yi tebrik ederek, 'Bugün inanılmaz şekilde kötüydük. Önümüzdeki maçlara bakacağız. ' dedi.

Cem de Fenerbahçe'ye geniş alanlar bıraktıklarını ve sarı - lacivertli takımın uç oyuncularının bu boşlukları iyi değerlendirdiğini söyledi.

Erken golün kendilerini etkilediğini dile getiren Gençlerbirliği'nin genç savunma oyuncusu Aykut da 'Kadıköy'de oynuyorsanız, erken gol yemeyeceksiniz. Bu maçı unutup önümüzdeki Galatasaray maçına hazırlanacağız. Camiamızdan özür diliyoruz. İlerleyen maçlarda iyi bir Gençlerbirliği izleteceğiz. ' ifadelerini kullandı.