Beşiktaş, Trabzonspor Maçına Hazır

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 29.haftasında oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı ve kampa girdi.

Teknik Sorumlu Carlos Carvalhal'ın yönetiminde taktik çalışması yapan Siyah-beyazlılar, antrenmana takım halinde yapılan ısınma çalışmaları ile başladı. Daha sonra 5-2, tam saha taktik çalışması ve taktik maç yapan futbolcular, duran top ve şut çalışması ile idmanı tamamladı.

Basına kapalı olarak yapılan ve 1.5 saat süren antrenmana, tedavilerine devam edilen oyuncular Egemen Korkmaz, Tanju Kayhan ve İsmail Köybaşı katılmadı. Roberto Hilbert takımdan ayrı koşu yaparken, Mustafa Pektemek ise takımla birlikte çalıştı.

Bu arada sakatlığı nedeniyle antrenmana çıkmayan İsmail Köybaşı'nın belinden geçirdiği rahatsızlıktan dolayı operasyon yapıldı. Başarılı oyuncuya Fulya Acıbadem Hastanesi Spor Sağlığı Merkezi'nde belinde meydana gelen ağrı ve spazmdan dolayı, Milli Takım doktoru Sarper Çetinkaya ve Argoloji Uzmanı Dr. Süleyman Özyalçın tarafından enjeksiyon tedavisi uygulandı

Kulüp Doktoru Devrim Urgun, Köybaşı'na yapılan operasyon ile ilgili yaptığı açıklamada, ' 2 - 3 günlük dinlenme ve tedavi sonrası İsmail'in durumuna bakacağız. Atletico Madrid maçına yetiştirmeye çalışacağız ' dedi.

Kaynak: İHA