Yeni Malatyaspor Hazırlanıyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor, Cumartesi günü sahasında İstanbul ekibi Gaziosmanpaşaspor ile oynayacağı maçın taktik provasını yaptı.

Malatya İnönü Stadı'nda Cumartesi günü 14.30'da Gaziosmanpaşaspor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı taktik ağırlıklı çift kale maçla sürdürdü. Takımda sakatlığı bulunan Bülent, Arslan ve Gökhan Çakır takımdan ayrı çalıştı. Arslan ve Gökhan Çakır'ın sakatlıklarının ciddi olmadığı belirtilirken, Bülent'in durumunun maç saatinde belli olacağı kaydedildi.

Yeni Malatyaspor ile Gaziosmanpaşaspor, Pazar günü YGS sınavının olması nedeniyle TFF'nin aldığı karar gereği Cumartesi günü karşılaşacak.

Gaziosmanpaşaspor ligde oynadığı 25 karşılaşmada 11 galibiyet, 4 beraberlik ve 10 mağlubiyet ile 37 puan topladı ve 9. sırada yer alıyor. Yeni Malatyaspor, ligde 24 karşılaşmada 6 galibiyet, 7 beraberlik, 11'de mağlubiyet aldı. Grupta 25 puan toplayan sarı siyahlı ekip, 25 puanın 11'ini sahasında elde etti. Yeni Malatyaspor sahasında, 12 karşılaşmada 3 galibiyet, 2 beraberlik, 7'de mağlubiyet aldı .