Tarsus Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Play Off'u garantiledi.

Aroma Bayanlar Voleybol 3. Lig C Grubu'nda zirve mücadelesi veren Tarsus Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, ligin bitimine bir hafta kala Play-Off'u garantiledi.

Geçen hafta grubun güçlü takımlarından olan ve puan cetvelinin ikinci sırasında yer alan Kozan Belediyespor'u 3-0 yenen voleybolcular, ligin son maçını bu hafta sonu Niğde temsilcisi Bor Ömürpen Şekerspor ile yapacak.

Tarsus Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Hasan Baykara, gazetecilere yaptığı açıklamada, uzun ve yorucu bir maratondan sonra ligin bitimine bir hafta kala Play-Off'a gitmeyi garantilemiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Baykara, saha ve taraftar avantajını da kullanıp, Kozan Belediyespor karşısında aldıkları 3-0'lık galibiyetin küçümsenemeyeceğini ifade ederek, ''Ligin bitimine bir hafta kala lider olarak ilk 4 takım arasında Play-Off'u garantiledik. Tüm oyuncularımı kutluyorum'' dedi.

Haftasonu zorlu bir deplasmana çıkacaklarını hatırlatan Baykara, ''Bor Ömürpen Şekerspor'un gücünü biliyoruz. Her iki takım içinde zor bir karşılaşma olacak. Play-Off'a gitmeyi garantilememize rağmen bu maçta da elimizden geleni yaparak sahadan galibiyetle ayrılacağız'' diye konuştu.