Kulübün Hem Başkanı, Hem Antrenörü, Hem De Oyuncusu

Manisa 2. Amatör Küme A Grubu’nda mücadele eden Salihligücü Spor’da “Futbol Aşkı” dedirten bir olay yaşanıyor.

Abdullah Şahin (30), kulüp başkanlığının yanı sıra hem antrenör olarak görev yapıyor, hem de takımın forvet hattında mücadele ediyor. Çocukluğundan buyana futbolun içinde olan Abdullah Şahin, tüm maddi yetersizliklere inat gençlere, futbol sevgisinin ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. 5 yıl önce Salihligücü Spor’u kuran Şahin, o tarihten buyana kulübün her alanında canla başla mücadele ediyor. Kulübün başkanlığı yapan Şahin, aynı zamanda takımının antrenörü. Ayrıca futbolcu olarak da forvet hattında oynuyor.

Üç alanda birden mücadele eden Şahin’i, akrabaları da bu zorlu mücadelesinde yalnız bırakmıyor. Şahin’in kardeşi İbrahim ile yeğenleri Semih ve Barış da aynı takımda futbol oynuyor.

GERÇEKTEN "10" NUMARA
Çocukluğundan itibaren futbolun içinde yer aldığını kaydeden Abdullah Şahin, “futbol benim olmazsa olmazım” diyor ve şöyle devam ediyor: “Salihli, Ege Bölgesi’nde futbol anlamında oldukça ileri seviyede. Çok sayıda spor kulübü hem futbolda hemde sporun diğer branşlarında faaliyet gösteriyor. İlçe gençleri özellikle futbola büyük bir ilgi duyuyor. Bu nedenle çok sayıda mahalle takımı maddi sıkıntılara rağmen profesyonel anlamda hizmet vermeye çalışıyor. Bende kendimce bu kulübü ayakta tutmaya çalışıyorum. Hem kulüp başkanıyım, hemde antrenör hemde futbolcu. Gerçekten çok güzel bir duygu. Antrenör olarak futbolcuyu anlıyorsun, futbolcu olarak da antrenörü anlıyorsun. Aynı zamanda kulüp başkanısın.”

Şahin “Asıl amacım gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, onlara spor yaptırmak. Bizler gençlere bu hizmetleri vermez isek onlar kahvehane köşelerinde vakit öldürecekler. Ama biz elimizden geldiği ölçüde sunduğumuz bu hizmet sayesinde, gençlere spor yaptırıp onları kötü alışkanlıklardan uzak tutuyoruz. Kardeşim ve yeğenlerimde benimle birlikte mücadele ediyor” Futbola olduğu kadar sporun her branşına destek verilmesi gerektiğini kaydeden Şahin, “Bizler sınırlı imkanlarımıza rağmen gençlerimize spor yapma imkanı sunuyoruz. Ancak, sporun her branşı büyüklerimiz tarafından desteklenmeli. Örneğin Salihli Belediyesi ilçedeki amatör kulüplere önemli destek veriyor” diye konuştu.