Aydınspor 1923 Engellileri Sevindirdi

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Aydınspor 1923, Hacı Hüseyin Arslan Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi öğrencilerini ziyaret etti.

Siyah-beyazlı kulüp, okula spor malzemeleri yardımında bulundu. Ziyarete Aydınspor 1923 Kulüp Başkanı Ahmet Gümüş ile yöneticilerin büyük bir bölümü ile teknik heyet ve oyuncular katıldı.

Kulüp Başkanı Ahmet Gümüş yaptığı açıklamada daha önce Aydın Belediyesi ve Aydın Ticaret Odası(AYTO) olarak okulu ziyaret ettiklerini söyledi.

Gümüş sözlerinin devamında şunları kaydetti: “Daha önce yaptığımız ziyarette öğrencilerin Aydınspor’a büyük bir ilgisi olduğunu gördük. Okul Müdürü Selahattin Yılmaz’da oyuncularımızı davet etti. Ziyaretimizden büyük zevk aldık. Beylerbeyi maçına tüm öğrencilerimizi davet ettik. Öğrencilerin ilgiye, alakaya, şefkate ihtiyaçları var. Tüm Aydınlıları bu öğrencilerimize sahip çıkmaya davet ediyoruz” Okul Müdürü Selahattin Yılmaz ise gerçekleşen ziyaretin öğrenciler için büyük bir moral olduğunu ifade etti.

Okulda, Aydınspor’a ilginin büyük olduğunu kaydeden Yılmaz, yardımları için Başkan Gümüş’e teşekkür etti.

AYDINSPOR 1923 FARKLI MAĞLUP!
Siyah-beyazlı ekibin oyuncuları engelli öğrenciler ile bir gösteri maçı yaptı. Öğrencilerin keyifli anlar yaşadığı karşılaşmayı, öğrenciler farklı kazandı. Fanatik derecede Aydınsporlu olduğu bilinen Çağdaş’ta okul takımında forma giyerken iki gol attı. Çağdaş, gollerini attıktan sonra büyük sevinç yaşadı .