Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Şahin Özer Açıklama Yaptı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da Kulüp Basın Sözcüsü Şahin Özer, gelecek sezonla ilgili çalışmaların yoğun şekilde devam ettiğini bildirdi.

Özer, yeni sezonla ilgili belirledikleri futbolcuları izlediklerini ifade ederek, "Göreve geldikten sonra kulüple ilgili bir takım değişiklikler yaptık. Özellikle önümüzdeki sezonla ilgili çalışmalara hemen başladık. Elimizde belirlediğimiz bir futbolcu listesi var. Hakan Çalışkan hocamız belirlenen futbolcuları bizzat izleyerek, raporlarını sunuyor. Bu anlamda yönetim ve teknik heyet olarak izlemekte olduğumuz futbolcuları detaylı bir şekilde değerlendiriyoruz" dedi.

Tesis anlamında sıkıntılarının olduğunu kaydeden Özer, bir an önce Orduzu Spor Tesisleri'nin bitirilmesini beklediklerini dile getirdi. Orduzu Spor Tesisleri'nin bitirilmesi ve profesyonel takımını buraya yerleştirilmesinin ardından mevcut Nurettin Soykan Tesisleri'nin alt yapıya tahsis edileceğini belirten Özer, yeni tesisisin Malatya futbolunun geleceği adına büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

Özer tesis noktasında sıkıntı yaşadıklarını belirterek, "Orduzu Spor Tesisleri'nin büyük bir kısmı tamamlandı ancak bitilmesi için 500-600 bin TL civarında bir paraya ihtiyaç var. Tesisin bitirilmesi için kulüp başkanımız Ertan Mumcu,yetkililerle görüşüyor. Tesisin bitmesi halinde profesyonel takımımızı buraya taşıyacağız. Mevcut tesisi de alt yapıya tahsis edeceğiz. Alt yapımızın şuan içinde bulunduğu tesis fiziki olarak yeterli değil. Malatya futbolunun gelişmesi ve profesyonel takımlara oyuncu yetiştirme noktasında yeni tesisin bir an önce bitirilmesi büyük önem arz ediyor" diye konuştu.

Yeni sezona her anlamda hazırlandıklarını dile getiren Özer, "Malatya İnönü Stadı'nın zeminin iyileştirilmesi noktasında yoğun bir çalışma içine girdik. Konuyla ilgili olarak bir şirketle hazırlandık. 15 Haziran'da Malatya İnönü Stadı'nın zemin iyileştirme çalışmaları başlayacak. Bunun yanında antrenman sahamızda da iyileştirme çalışmaları yapılacak" şeklinde konuştu .