Dinçel Ayağının Tozu İle İlk Antrenmanına Çıktı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Aydınspor 1923’te Metin Altınay’dan boşalan teknik direktörlük görevine Selahaddin Dinçel getirildi.

Dinçel, ayağının tozu ile takımla ilk antrenmanına çıktı. Teknik Direktör Metin Altınay’ın istifasının ardından, sabah saatlerinde Aydın’a çağırılan Selahaddin Dinçel ve ekibi ile anlaşma sağlandı. Görevine başlayan Dinçel ve ekibi, ayaklarının tozuyla antrenmana çıktı.

Aydınspor 1923’ün yeni teknik direktörü Dinçel, Aydınspor 1923’te bulunmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadığını söyledi.

Önlerinde yedi hafta ve alınacak 21 puanları olduğunu ifade eden Dinçel, “Daha önce Aydınspor 1923’ü izlemiştim. Takımın kalitesinin farkındayım. Bazen hedeflerde sapmalar olabiliyor. Önümüzdeki yedi karşılaşmadan maksimum puanı almaya çalışacağız” dedi.

SERKAN İLE SAVAŞ GERİ DÖNÜYOR
Dinçel, Beylerbeyi karşılaşmasından da mutlak 3 puan hedeflediklerini kaydederken, daha önce kadro dışı bırakılan Savaş Yıldızhan ile Serkan Bakar’ın takıma tekrardan dahil olacağını bildirdi.

Son olarak Spor Toto 2. Lig’de Balıkesirspor’u çalıştıran Dinçel’in ekibinde, kaleci antrenörü Altınay Çetin , yardımcı antrenör Mithat Karabörk ile Nazım Gülay, Cahit Paşa isimleri yer alıyor.

7 MAÇLIK SÖZLEŞME İMZALANDI
Aydınspor 1923’ün yaptığı antrenmanını yöneticilerle birlikte izleyen Kulüp Başkanı Ahmet Gümüş de, Dinçel ile 7 maçlık sözleşmeye imza attıklarını söyledi.

Başkan Gümüş, “Matematiksel şansımız devam ettiği sürece hedefimizi kovalayacağız. Dinçel ve ekibinin performansına göre gelecek sezon devam edip etmeyeceğimize karar vereceğiz” şeklinde konuştu.