Cizre Dicle Spor, U-17 Futbol Ligi'nde Şırnak Şampiyonu Oldu

Şırnak'ta yapılan U-17 Futbol Ligi'nde Cizre Dicle Spor, Şampiyon olarak U-17 grup maçlarında oynama hakkı kazandı.

Cizre Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi Futbol Okulu bünyesinde kurulan Cizre Dicle Spor, Şırnak'ta yapılan U-17 Futbol Ligi'nde oynadığı beş maçta elde ettiği 15 puan ile şampiyon olup büyük bir başarıya imza attı.

U-17 Futbol Ligi'ni Şampiyon olarak bitirmenin sevincini yaşadığını ifade eden Antrenör Mevlit Çeper, "Sporcularımız U-17 Futbol Ligi'nden şampiyon olarak çıkmak için büyük bir emek ve çaba sarf ettiler ve bu çabaları sonucunda da hedefledikleri şampiyonluğu elde ettiler" dedi.

Çeper takımın 3 yıldan beri Cizre Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi Futbol Okulunda eğitim aldıklarını belirterek ,"Aldıkları futbol eğitimi ile ilk defa katıldıkları futbol liginde şampiyon olmaları aldıkları eğitimin boşa gitmediğini kanıtıdır. Şırnak Şampiyonu olarak Siirt'te oynanacak olan U-17 gurup maçlarında oynama hakkını elde eden Dicle Spor'a, Siirt'teki maçlarda başarılar diler, onların elde ettiği Şampiyonluktan desteklerini esirgemeyen başta Cizre Kaymakamı Mehmet Ali Sağlam olmak üzere, HalkEğitim Merkezi Müdürü Sadık Bora'ya ve İlçe Gençlik Spor Müdürü Nurettin Kümür'e teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Şırnak U-17 Futbol Liginden 15 Puanla Şampiyon olarak ayrılan Cizre Dicle Spor 29 Mart ve 1 Nisan tarihleri arasında Siirt'te oynanacak olan U-17 Futbol Ligi grup maçlarında Şırnak'ı temsil edecek .