Apoel'in Hayalleri Suya Düştü.. Real ikinci yarıda açıldı...

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında APOEL'i deplasmanda 3-0'lık skorla mağlup ederek rövanş için büyük avantaj yakaladı.

Kıbrıs Rum Kesimi'nde oynanan karşılaşmada ilk yarıda oldukça zorlanan İspanyol devine galibiyeti getiren golleri 74 ve 90. dakikalarda Karim Benzema ile 82. dakikada Kaka kaydetti.

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, kart cezalısı olan Xabi Alonso'nun yerine sürpriz bir kararla Nuri Şahin'i ilk 11'de oynattı. 84 dakika forma giyen Nuri, özellikle maçın ilk yarısında sahanın en iyi ismi olarak göze çarptı. Top çalan, Real Madrid'in ataklarını organize eden Nuri, maç eksikliğinin etkisiyle ikinci yarı daha düşük bir performans gösterdi.

Real Madrid'de ilk sezonunu geçiren ve sakatlıkların da etkisiyle oynama şansı bulmakta zorlanan Nuri, bu zamana kadar kolay sayılabilecek rakiplere karşı toplam 6 maçta (2 Kral Kupası, 2 Şampiyonlar Ligi, 2 lig) oynatılmıştı. Real Madrid'deki diğer milli futbolcu Hamit Altıntop ise karşılaşmada yedek kulübesinde kaldı.

Karşılaşmanın rövanşı 4 Nisan Çarşamba günü TSİ 21:45'te İspanya'da oynanacak.

KALOU CHELSEA'YA HAYAT VERDİ
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Chelsea, deplasmanda karşılaştığı Benfica'yı, Salomon Kalou'nun golüyle 1-0 mağlup etti ve Londra'da oynanacak rövanş maçı öncesi önemli bir avantaj yakaladı.

Kaynak: AA