Yamamay Busto Arsizio'yu 3-1 Yenen Galatasaray, İtalya'ya Avantajlı Gidecek

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, CEV Cup finali ilk maçında İtalya temsilcisi Yamamay Busto Arsizio'yu 3-1 yenmenin sevincini yaşıyor.

Bu sonuçla Galatasaray 31 Mart Cumartesi günü oynanacak rövanş maçı öncesi önemli bir avantaj elde ederken teknik ekip ve oyuncular, rövanş maçında da rakiplerini yenerek şampiyon olacaklarını söyledi.

Avrupa Bayanlar Konfederasyon Kupası (CEV) final ilk karşılaşmasında Galatasaray İtalya temsilcisi Yamamay Busto Arsizio'yu 3- 1 mağlup etti. Rövanş için avantaj sağladı.Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, Galatasaray Kulüp Başkanı Ünal Aysal, 2. Başkan Ali Dürüst, Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Doğan, Abdurrahim Albayrak, Voleybol Şube Sorumlusu Mehmet Cibara ve Voleybol Şube Yöneticisi Yavuz Engin ile salonu hemen hemen dolduran taraftarın izlediği karşılaşmada Galatasaray üstün bir performans gösterdi.Maç sonrasında protokol tribünü ve taraftarlar takımı ayakta alkışladılar. Galatasaray yönetimi ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı.