Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü Emrah Altun'dan Açıklamalar

Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü Emrah Altun, "Tokatspor olarak bizim sürpriz deplasmanlardan sürpriz puanlar çıkarmamız gerekiyor" dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta ligde kalma mücadelesi veren Tokatspor, Altay deplasmanından puanla dönmeyi hedefliyor. Hafta sonu sahasında Kocaelispor'u 1-0 yenerek hanesine 3 puan yazdıran Tokatspor, yeni Teknik Direktörü Erkan Sözeri ile ilk deplasman maçına hazırlanıyor. Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü Emrah Altun, Teknik Direktör Sözeri'nin 3 gün takımla çalışma yapmasına rağmen ilk maçından galibiyetle ayrılarak Tokatspor camiasını sevindirdiğini belirterek, "Kocaelispor maçını çantada keklik görmek yanlış olurdu ki teknik heyetimiz ve futbolcu arkadaşlarımızda bu maça ciddi bir şekilde hazırlanarak kazanmasını bildiler. Kendilerini tekrar tebrik ediyorum” dedi.

Zorlu Altay deplasmanından puan beklediklerini ifade eden Altun, “Altay Türk futbolunun köklü ekiplerinden bir tanesi. Zirveden uzaklaşsalar da Play-Off maçları ile 1. lige çıkmayı sonuna kadar zorlayacaklarına eminim. Kendilerine saygı duyuyor ve başarılar diliyoruz. Fakat Tokatspor olarak bizim sürpriz deplasmanlardan sürpriz puanlar çıkarmamız gerekiyor. Altay maçının öneminin ve ciddiyetinin farkında olarak tüm hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. 2. liglerde bu hafta maçlar cumartesi günü oynanacak. Takımımız cuma günü Sivas üzerinden uçakla İzmir’e geçerek oteline yerleşecek. Her şeyden önce güzel futbol diyor, her iki takımada başarılar diliyorum” diye konuştu .