Sağlıkspor Çok Üzgün

Aydın Süper Amatör Küme’de mücadele eden ve play out oynama şansını son hafta kaybeden Sağlıkspor’da büyük üzüntü yaşanıyor.

Sağlıkspor’un antrenörü Recep Özçelik yaptığı açıklamada, “Sökespor maçından sonra fizik ve moral olarak dibe vurmuştuk” dedi.

Son hafta oynadıkları ve 1-0 kaybettikleri İsabeyli Şırlanspor karşılaşmasını değerlendiren Özçelilk rakiplerine maç boyunca iki pozisyon verdiklerini kaydederken, “Bunlardan biri gol oldu. Kazandığımız penaltıyı da gole çeviremeyince demorilize olduk ve maçı kaybettik” dedi.

Sökespor karşılaşmasının ardından fizik ve moral olarak dibe vurduklarını belirten Özçelik, “Sıkıntıyı üzerimizden bir türlü atamadık. Çünkü ‘play out oynayıp kazanmaktansa süper lig şampiyonu olmak daha kolay’ diye düşünüyorduk . Sökespor maçını kazanamayınca İsabeyli müsabakasına hazırlanmak bizim için çok zor oldu” ifadelerini kullandı.

-“KİMSE BİZDEN BU GRAFİĞİ BEKLEMİYORDU”-

Sezona başlamadan önce kendilerinden bu kadar iyi bir grafik çizmelerini kimsenin beklemediğini ifade eden Özçelik, “Ama oyuncularımız bir çok manevi ve maddi sıkıntıya rağmen son 2 haftaya kadar şampiyon olabileceklerini herkese gösterdi. Oyuncularımın performansını değerlendirmek için son 2 haftada alınan sonuçlara bakılmaması gerektiğini düşünüyorum. İlk 11 de oynayan oyuncularımın bir çoğu cumartesi günü de U-19 müsabakalarında oynadılar ve U-19 grubunda da Aydın’ı Türkiye şampiyonasında temsil etmeye hak kazandılar. Oyuncularım bana göre saha içinde ve saha dışındaki davranışlarıyla Fair Play anlamında da herkese örnek oldu. Bu sezon oynadığımız müsabakalarda 90+5 te çift sarı karttan atılan oyuncumuz dışında hiçbir müsabakayı eksik tamamlandık. Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda ligin hem en genç takımı, hem de en çok gol atan takımı olarak teselli bulduk. Bütün oyuncularımın yapabileceklerinin fazlasını yaptığını ve sporseverlerin takdirini kazandığını düşünüyorum” dedi Bu sezon iki deplasmanda sıkıntı yaşadıklarını kaydeden Özçelik şunları söyledi: “Yaşadığımız sıkıntılardan dolayı Aydın futbolunda söz sahibi olan büyüklerimizin sessiz ve tepkisiz kalmasının sıkıntısını yaşadık. Her sezon sonunda başarılı olmak için çok para harcamak yerine alt yapıya yönelinmesi gerektiğini ve bu takımlara manevi destek olunması gerektiğini belirtmelerine rağmen maalesef o desteği göremedik. Asıl hedefi oyuncu yetiştirmek olan Sağlıkspor bu seneki A takımının başarılı grafiğine rağmen oyuncu yetiştirme hedefinden vazgeçmeyecektir”