Rivas Ecopolis Akşam İdmanı İle Hazırlıkları Sürdürdü

FIBA Kadınlar Euroleague Final 8 A Grubu’nda yer alan İspanyol ekibi Rivas Ecopolis, Galatasaray Medical Park maçı öncesinde Abdi İpekçi Spor Salonu’nda çalıştı.

Rivas Ecopolis, FIBA Kadınlar Euroleague Final 8’teki temsilcilerimizden Galatasaray Medical Park ile yapacağı A Grubu maçının hazırlıklarına akşam antrenmanıyla devam etti. Günün ilk çalışmasını öğlen 12.30’da Ahmet Cömert Spor Salonu’nda yapan İspanya temsilcisi, akşam başlayan ikinci idmanını ise Abdi İpekçi Spor Salonu’nda gerçekleştirdi. Başantrenör Miguel Martinez Mendez yönetimindeki antrenman yaklaşık 2 saat sürdü.

Rivas Ecopolis, yarın saat 20.45’teki Galatasaray Medical Park karşılaşması öncesinde son hazırlıklarını 12.00’deki idmanla tamamlayacak.Halen genç ve gelişmekte olan bir takım hüviyetindeki İspanya temsilcisi, tarihinde ilk kez FIBA Kadınlar Euroleague Playoff’unda mücadele edecek. İlk turda C Grubu’nu 4. sırada bitiren Rivas Ecopolis, ikinci turda tecrübeli rakibi Bourges Basket’i üç maç sonunda 2-1’lik seri ile ligin dışına itti. Çok dengeli bir takım olan İspanyol ekibinde ABD’li pota altı oyuncusu Asjha Jones 17,4 sayı- 8,6 ribaundluk ortalaması ile dikkat çekiyor. 10,4 sayı- 3,1 asist (takım lideri) ve 2,1 top çalma istatistikleri ile mücadele eden Anna Cruz da takımın diğer bir etkili oyuncusu olurken, maçlarda ortaya koyduğu enerji ve savunmasıyla adından söz ettiriyor.