Real Madrid Teknik Patronu Mourinho: Futbolda Her Şey Mümkün

Real Madrid'in Teknik Direktörü Jose Mourinho, Rum APOEL takımı ile oynayacakları maç öncesinde futbolda her şeyin mümkün olabileceğini söyledi. Mourinho, "APOEL takımı futbolda her şeyin mümkün olabileceğini gösterdi." dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde, çeyrek finalde Rum APOEL takımı ile İspanya devi Real Madrid, bugün Güney Kıbrıs´ta karşılaşacak. Karşılaşma öncesinde açıklama yapan İspanya temsilcisi Real Madrid'in tecrübeli çalıştırıcısı Mourinho, futbolda takım olabilmenin önemine değindi.

Futbolcuların yeteneklerinden çok takım ruhuna adapte olabilmelerinin önemli olduğuna vurgu yapan başarılı teknik adam Mourinho, 'APOEL takımına saygı duyuyoruz. Çeyrek finalde hak ettikleri için bulunuyorlar. ' dedi.

Futbolda her şeyin mümkün olduğuna atıfta bulunan 49 yaşındaki teknik patron, 'APOEL takımı bize bunu kanıtladı. Bu karşılaşmadan sonra elemeleri geçen taraf belli olacak. ' ifadelerine yer verdi.

Bu arada Real Madrid'in karşılaşma öncesinde takımda 5 eksik oyuncusu bulunuyor. Sakatlıkları bulunan Lassana Diarra, Angel Di Maria, Ricardo Carvalho ve Jose Callejon 'un yanı sıra cezalı olan Xabi Alonso bu karşılaşmada oynayamayacak. Dün APOEL maçı öncesinde son antrenmanını gerçekleştiren Madridli oyuncular, son hazırlıklarını tamamladı.

Rum APOEL karşılaşmasında ise Lyon ile oynanan 2 'nci tur rövanş maçında çift sarı kart ile oyun dışında kalan Gustavo Manduca bu maçta cezalı olduğu için forma giyemeyecek .