Kaptan Tokatlıoğlu: Adliye İçinde Duygulu Anlar Yaşandı

İstanbul Adliyesi’ne gelen Fenerbahçe Universal Bayan Voleybol Takımı, Aziz Yıldırım’ı ziyaret ettikten sonra adliyeden ayrıldı.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan takım kaptanı Seda Tokatlıoğlu, “Buraya başkanımız ve yönetim kurulundaki yöneticilerimize destek olmak için geldik. İçeride duygulu anlar yaşandı.” dedi.

CEV Kadınlar Avrupa Şampiyonlar Ligi kupasını, başkanları Aziz Yıldırım'a destek vermek için adliyeye getiren Fenerbahçe Universal Bayan Voleybol Takımı, yarım saatlik ziyaretin ardından adliyeden ayrıldı. Adliye çıkışı ziyaretle ilgili açıklama yapan takim kaptanı Seda Tokatlıoğlu, Başkan Aziz Yıldırım’a destek için adliyeye geldiklerin ancak mahkeme başkanının kupayı adliyeye sokmalarına izin vermediğini belirtti.

Tokatlıoğlu ziyaretle ilgili şunları söyledi: “İçeri girdiğimizde Mahkeme başkanı yanına çağırarak, bizi tebrik etti. Sonra başkanımızı görme fırsatımız oldu. Tokalaştık. İnanılmaz duygulu anlar yaşandı içeride. Keşke böyle olmasaydı. Çok üzgünüz. Biz buraya başkanımız ve yönetim kurulundaki yöneticilerimizin yanında olmak için geldik. Kupayı başkanımıza göstermek isterdik ancak mahkeme başkanı bunu uygun bulmadı. Sadece şunu söylemek istiyorum burada olmayı hak etmiyorlar.”