Kadınlar Euroleague 8’li Finalleri Yarın Başlıyor

Galatasaray Medical Park ve Fenerbahçe’nin yer aldığı Kadınlar Euroleague 8’li finalleri yarın İstanbul’da başlıyor.

İstanbul'un ev sahipliğinde 28 Mart – 1 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek Kadınlar Euroleague Sekizli Final serisi Skyturk360’da ekranlara gelecek. Şampiyonada Türk takımlarının maçları Skyturk360’dan, diğer müsabakalar da LİG TV 3’ten canlı yayınlanacak Abdi İpekçi Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek Sekizli Final organizasyonunda, Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı ile Galatasaray Medical Park aynı grupta yer alacak. Euroleague'de mücadele eden Fenerbahçe finallere namağlup olarak gelmeyi başardı.

Galatasaray Medical Park da başarılı bir perforsans sergilediği ve ilk turda yer aldığı A Grubu'nda oynadığı 14 maç sonunda 11 galibiyet, 3 yenilgi alarak grubunu ikinci sırada bitirdi.

Galatasaray Medical Park, Sekizli Final organizasyonunu düzenleyen kulüp olması nedeniyle ikinci turda maç yapmazken, Fenerbahçe ise ikinci turda Fransa'nın Basket Lattes Montpellier Agglomeration takımı geçerek son 8 takım arasına ismini yazdırdı. Kadınlar Euroleague sekizli finalinde gruplar şöyle;

A GRUBU: Fenerbahçe, Rivas Ecopolis, Galatasaray Medical Park, Beretta-Famila Schio
B GRUBU: Ros Casares Valencia, Wisla Can-Pack, Spartak and K.M.R.Vidnoje,

UMMC Ekaterinburg Üçüncü maçlar sonunda A Grubu'nun birincisiyle B Grubu'nun birincisi 1 Nisan Pazar günü Kadınlar Euroleague 2012 Finali'ne çıkacak. Gruplarını ikinci sırada bitiren iki takım 3.'lük-4.'lük, üçüncü sırada bitiren iki takım 5.'lik-6.'lık ve dördüncü sırada bitiren iki takım 7.'lik-8.'lik maçı oynayacak. Euroleague sekizli finalde de grup maçlarının programı şöyle:

28 Mart Çarşamba
13.00 Wisla Can Pack (Polonya) – Spartak Mr Vidnoje (Rusya)
15.30 Ros Casares (İspanya) – Ummc Ekaterinburg (Rusya)
18.00 Fenerbahçe – Beretta Familia (İtalya)
20.45 Rivas Ecopolis (İspanya) – Galatasaray

29 Mart Perşembe
13.00 Spartak Moskova – Ros Casares
15.30 Ummc Ekanterinburg – Wisla Can Pack
18.00 Beretta Familia – Rivas Ecopolis
20.45 Galatasaray – Fenerbahçe

30 Mart Cuma
13.00 Ros Casares – Wisla Can Pack
15.30 Spartak Moskova – Ummc Ekaterinburger
18.00 Fenerbahçe – Rivas Ecopolis
20.45 Galatasaray – Beretta Familia .