Galatasaray Bayan Voleybol Takımı Kupaya Yakın

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, CEV Cup finali ilk maçında İtalya temsilcisiYamamay Busto Arsizio'yu 3-1 mağlup ederek büyük avantaj sağladı.

Maçın ardından büyük sevinç yaşayan Sarı-kırmızılı bayan voleybolcular renkli görüntüler oluştururken, maç boyunca oyuncularını destekleyen taraftarlar bayanlara sevgi gösterisinde bulundu.

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, bayan voleybolcularıyla maçtan önce de bir araya geldiklerini, gönlünün çok rahat olduğunu belirtti ve takımın durumunu gördükten sonra bu maçı kazanacaklarına emin olduğunu vurguladı. Bütün bayan voleybolcuları, emeği geçen herkesi kutlayan Öztürk, kupayı almak istediklerini söyledi

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, bayan voleybolcuların mükemmel bir oyun çıkardığını dile getirerek galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

Abdurrahim Albayrak, takımına ve taraftara teşekkürlerini iletirken, İtalya'daki maça yoğun gündeminden dolayı gidememenin üzüntüsünü yaşadığını sözlerine ekledi.

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı Oyuncusu Selime İlyasoğlu, çok mutlu olduğunu belirterek, aldıkları 3-1'lik galibiyetin avantajını İtalya'da koruyup kupayı almak istediklerini ifade etti.

Sarı-Kırmızılı deneyimli oyuncu Deniz Çetinsaraç Hakyemez, sahalarında aldıkları galibiyetten dolayı mutluluklarını rövanş maçında taçlandırmak istediklerini ve kupayı almak istediklerini vurguladı.

Galatasaraylı oyuncular Derya ile Funda ise bu galibiyeti almaktan ve bu coşkuyu taraftara yaşatmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, bu başarıyı İtalya'da da göstermek istedikleri açıklamalarında bulundular .