Galatasaray Baş Antrenörü Yıldızoğlu: İyi Bir Başlangıç Yapmak İstiyoruz

Ülkemizde düzenlenen FIBA Kadınlar Euroleague 8’li Finali’nde yarın Rivas Ecopolis ile karşılaşacak olan Galatasaray Medical Park’ta Baş antrenör Ceyhun Yıldızoğlu, iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Abdi İpekçi Spor Salonu’nda günün ikinci antrenmanını gerçekleştiren sarı - kırmızılılar, savunma ve hücum düzeni üzerine çalışırken, Baş antrenör Ceyhun Yıldızoğlu, turnuvada oynayacakları ilk maçla ilgili olarak, “Rivas Ecopolis’in grubumuzda olduğu anlardan bu yana iyi bir şekilde çalıştık. İlk maçlar her zaman zorlu geçer. Yarın kaliteli bir takıma karşı oynayacağız. Ancak biz Rivas Ecopolis’e karşı önemli çalışmalar yaptık. Seyircimizin de desteğiyle turnuvaya iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.” dedi.

Galatasaray Medical Park Kadın Takım Menajeri Müge Erdem ise FIBA Kadınlar Euroleague 8’li Finali’nin ülkemizde düzenlenmesinden dolayı mutlu olduklarını söylerken, “Türkiye Basketbol Federasyonu ve Galatasaray Spor Kulübü olarak biz çok büyük bir görev üstlendik. Umarım turnuvaya iyi başlarız. Takım olarak iyi durumdayız. Gönlümüzden geçen hedef şampiyon olmak ve kupayı kazanmak.” diye konuştu.

Galatasaray Medical Park’ın Rivas Ecopolis mücadelesi Abdi İpekçi Spor Salonu’nda saat 20.45’te başlayacak.