Erzurum Büyükşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Demir'den Açıklama

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un basın sözcüsü Ufuk Demir, ''Galibiyet serisini sürdüremediğimiz için üzgünüz'' dedi.

Demir, AA muhabirine, 5 haftalık galibiyet serisini Tekirova Belediyespor karşısında da sürdürmek istediklerini, ancak bunu başaramadıklarını belirterek, stat zemininin olumsuzluğu ve hakemin kötü yönetiminin mağlubiyeti getirdiğini savundu.

Mazeretlerin ardına sığınmadıklarını ifade eden Ufuk Demir, play-off şanslarının hala devam ettiğinin altını çizerek, şunları söyledi:

''Biz iyi bir ekibiz. Lige kötü başladık, ancak daha sonra toparlandık. Özellikle son haftalarda grubumuzun en iyi çıkış yapan takımı olduk. Tekirova deplasmanında ummadığımız bir mağlubiyet aldık, üzgünüz. Hiçbir mazeretin ardına sığınmıyoruz. İyi oynamadık ama kötü zemin, hakemin kötü yönetimi ve biraz da 5 haftalık galibiyet serisinin verdiği rehavet sonucunda mağlup olduk. Artık önümüzdeki maçları düşünüyoruz.''

Demir, 31 Mart Cumartesi günü Yeni Erzurum Stadı'nda Ankara Demirspor'u ağırlayacaklarını dile getirerek, hedeflerinin 3 puan olduğunu ve tüm Erzurumlular'ı kendilerini desteklemek üzere stada beklediklerini kaydetti .