Büyükşehir Final İçin Sahaya Çıkıyor

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü bayan voleybol takımı, İstanbul'da yapılan '2. Lig Bayanlar Play Off Turnuvası'nda Çanakkale Belediyespor Kulübü bayan voleybol takımıyla karşılaştı.

Maç 2 - 3'lük skorla, Çanakkale Belediyespor Kulübü'nün galibiyeti ile sona erdi. Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından İstanbul'da düzenlenen 'Aroma Bayanlar 2. Lig Yarı Final 2. grupta Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü bayan voleybol takımı ile Çanakkale Belediyespor Kulübü bayan voleybol takımı şampiyonluk için mücadele etti. İstanbul Burhan Felek - TVF Ellinci Yıl Voleybol Salonu'nda gerçekleştirilen turnuva, takımların kıyasıya rekabetine sahne oldu. Maç sırasında Bursa'dan gelen Büyükşehir Belediyespor Kulübü küçük bayan voleybol takımı da A takımına destek verdi.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık ile Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık ve Muhsin Özlükurt da maçı izleyenler arasındaydı. Hakem Ramazan Demiröz'ün yönettiği maçta heyecanlı dakikaların yaşandı. Çekişmeye sahne olan maçtan Çanakkale Belediyespor Kulübü voleybol takımı 3-2 galip ayrıldı. Büyükşehir Belediyespor Kulübü bayan voleybol takımı, yarın akşam saat 20.00'da Karşıyaka İzka İnş. voleybol takımı ile karşılaşacak. Maçın sonunda final oynayacak takım belli olacak .