Burhaniyeli Tekvandocular Balıkesir’den Madalya İle Döndü

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Balıkesir’de düzenlenen ilköğretim okulları arası Tekvando il seçmelerine katılan Burhaniyeli sporcular toplam 17 madalya ile birinci oldu.

Çekişmeli geçen yarışmalarda 4 Altın, 4 Gümüş ve 9 Bronz madalya kazanan küçük sporcular ilçenin gururu haline geldi. Yarışmada birinci olan sporcuların Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandıklarını bildiren antrenör Nazmi Güven, başarılı sonuç almak için çalıştıklarını söyledi.

Çalışmalara aralıksız devam ettiklerini bildiren antrenör Güven, “Türkiye şampiyonasında da başarılı sonuçlar almak istiyoruz. Buna gücümüz var. Sporcularımıza güveniyorum” dedi.

Dereceye giren Burhaniyeli sporcular şöyle sıralandı. Bilal Karaduman, Ferhat kurt, İmran Özek ve Muhammet Kaya birinci olurken, Velat Kurt, Mehmethan Telli, Ahmet Dabaz ve Furkan Çetin de ikinci oldu. Rabia Gaye Ceyhan, Meryem Sarı, Raşit Kaygısız, Gamze Yılmaz, Mustafa Çakar, Atilla Yamak, Oğulcan Orhon, Şeyda Yağmur ve İrem Özen de üçüncülüğü kazanan sporcular oldu .