2012 Okul Sporları Ödül Töreni

Bafra'da 2011-2012 eğitim ve öğretim yılı içinde okullar arasında yapılan spor müsabakalarında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Bafra Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nce organize edilen programda konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Altınsoy, 2012 yılı içinde Bafra'da açılacak olan 2 bin 200 kişilik yeni spor salonunun müjdesini verdi.

Bafra'dan spor adına her zaman başarılar beklediğini belirten Altunsoy, ''Yeni salonun imkanları buradan çok daha iyi olacak. 2012 yılı içinde yapacağımız gençlik merkezinde buradan müjdeliyorum. Bafra spor anlamında önde olan ilçelerimizden bir tanesi. Burada alın teriyle yarışan ve dereceye giren sporcularımızı kutluyorum. Önümüzdeki yıllarda Bafra'dan daha büyük başarılar bekliyorum'' dedi.

Konuşmaların ardından dereceye giren 26 okula, 55 kupa takdim edildi.

Törene Kaymakam Ali Katırcı, Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uzunlar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Haşim Murat Öztürk, Bafra Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Ahmet Dursun ile diğer davetliler katıldı.