TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Sarı Melekleri Kutladı

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Kadınlar Avrupa Şampiyonlar Ligi final maçında Fransa'nın RC Cannes ekibini yenerek şampiyon olan Fenerbahçe Universal Bayan Voleybol Takımı'nı kutladı.

Hisarcıklıoğlu yayınladığı mesajda, ekip ruhu ve takım olmanın başarıyı getirdiğini vurgulayarak, "Fenerbahçe Universal Bayan Voleybol Takımı'nın gösterdiği bu başarıdan dolayı 'Sarı Melekleri' tebrik ediyorum" dedi.

Hisarcıklıoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi: "Çetin bir yarışın ardından CEV Kadınlar Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olan Fenerbahçe Universal Bayan Voleybol Takımı'nı bu üstün başarısından dolayı kutlarım. Sarı Melekler'in şampiyonluğu; çalışmanın, koordinasyonun, taraftarıyla, yönetimiyle, teknik ekibi ve oyuncularıyla birlikte kenetlenerek mücadele etmenin eseri olmuştur. Bu başarı, genç kızlarımıza örnek olacak ve onları spora teşvik edecektir. Türk iş dünyası adına bu zorlu mücadeleden şampiyon olarak çıkan Universal Bayan VoleybolTakımı'nı tekrar tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Şampiyonluk, tüm Fenerbahçe camiasına ve Türk sporuna hayırlı olsun. "