Siirtspor Teknik Direktörü Çolak Açıklama Yaptı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Siirtspor'un Teknik Direktörü Yücel Çolak, Ankara Demirspor maçından bir puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Çolak, çok sayıda futbolcusunun sakat veya cezalı olmasına rağmen deplasmanda oynadıkları Ankara Demirspor maçından beraberlikle ayrıldıklarını hatırlattı. Ankara Demirspor'un düşme hattından kurtulmak için maç öncesi baskılı oynayacağını tahmin ettiklerini ve bu tahminlerinin gerçekleştiğini bildiren Çolak, maçın ilk yarısında çok basit hata nedeniyle gol yediklerini kaydetti.

Maçın ikinci yarısında geliştirdikleri organize atakta gole kavuşarak, beraberliği sağladıklarını anlatan Çolak, şöyle konuştu:

''Düşme hattından kurtulmak isteyen Ankara Demirspor, bu maçı kazanmayı arzuluyordu. Bunun için de maç başlar başlamaz baskılı oynamaya başladı.

Bu sırada bize yakışmayacak kadar basit bir bireysel hatadan kaynaklanan gol yedik. Ancak, ikinci yarıda Sinan'ın çok güzel golü ile beraberliği sağladık. Bu sayede Ankara deplasmanından eli boş dönmedik. Deplasmandan bir puan almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bir hafta içinde iki maç oynamıştık. Üstelik çok sayıda sakat ve cezalı futbolcumuzun olması nedeniyle eksik kadroyla maça çıktık. Bu durumda bir puanın önemi ortaya çıkıyor.''

Çolak, bu hafta oynayacakları Çanakkale Dardanelspor maçı hazırlıklarına başladıklarını da sözlerine ekledi .