İrak'ta Aldıkları Kupalarını Başkana Verdiler

Bağlar Belediyespor basketbol yıldız kız takımı Irak'ta düzenlenen turnuvada şampiyon olarak aldıkları kupayı, Belediye Başkanı Yüksel Baran'a verdi.

Irak'ın kuzeyindeki bölgesel yönetim Basketbol Federasyonu tarafından Halepçe Katliamı yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Halepçe'de düzenlenen turnuvada Erbil, Süleymaniye ve Duhok yıldız kız basketbol takımlarını yenerek şampiyon olan Bağlar Belediyespor altyapı basketbol yıldız kız takımı Bağlar Belediye Başkanı Yüksel Baran'ı makamında ziyaret etti.

Kabulde konuşan Baran, sporcuların aynı zamanda derslerine dikkat etmeleri gerektiğini ve okulda da başarılı birer öğrenci olmalarını istediklerini söyledi.

Başarılarından dolayı sporcu ve yöneticilere teşekkür ettiğini belirten Baran, ''Bu takım bizlere bir kez daha insanların öz gücü ile nereye varacağını gösterdi. Diyarbakırlı kızlardan oluşan ve yıllardır Bağlar Belediyespor bünyesinde çalışan hocalarının emekleri sayesinde bu seviyeye ulaşmaları, bizler açısından önemli. Bizim için birinci olmaktan çok, kendi öz gücümüzle, kendi çabamızla ve fedakarlığımızla nereye kadar ulaşacağımızı görmüş olmamız önemli. Bu takımın daha çok başarılı olacağına inanıyorum'' dedi.

Bağlar Belediyespor basketbol antrenörü Gökhan Yıldırım ise, daha güzel başarılara imza atacaklarını ve desteklerini esirgemeyen yönetime teşekkür ettiklerini söyledi.

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen karşılaşmalarda il birincisi olan Bağlar Belediyespor basketbol yıldız kız takımının Adıyaman'da yapılan bölgesel maçlarda da şampiyon olduğu ve önümüzdeki günlerde Nevşehir'de yapılacak turnuvada Diyarbakır'ı temsil edecekleri bildirildi.

Basketbolcular, daha sonra Irak'ta kazandıkları kupa ve ödülleri Baran'a verdi .