Bergama Belediyespor Bal'da Grubunu Lider Tamamlamayı Garantiledi

Bölgesel Amatör Ligi 9. Grup'ta Uşak Belediyespor'u 4-0 yenen Bergama Belediyespor, grup maçlarını lider tamamlamayı garantiledi.

Grupta bitime bir hafta kala konuk ettiği Uşak Belediyespor'u 4-0 mağlup eden Bergama Belediyespor, son hafta deplasmanda oynayacağı Çine Madranspor maçı öncesinde grubu lider tamamlamayı garantiledi.

Bergama Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Çakmak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Uşak Belediyespor'u mağlup ederek grubu birinci sırada tamamlamayı garantilediklerini ancak her şeyin bitmediğini söyledi.

Nisan ayında Çiğli Belediyespor'la 3. Lig'e yükselmek için karşılaşacaklarını kaydeden Çakmak, ''Bu nedenle Uşak Belediyespor maçını unutup 3. Lig'e çıkmak için Çiğli Belediyespor maçına en iyi şekilde hazırlanacağız.Uşak Belediyespor'la oynadığı maç inşallah amatör kümede kendi sahamızda oynadığımız son maçımız olur'' dedi.

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ise Bergama Belediyespor'un yıllardır özlemini çektiği 3. Lig'e geri döneceğine inandığını belirterek, ''3. Lig'de de hedefimiz şampiyonluk olacak'' dedi.