Barbaros Sefa Spor Balıkesir Aksf’dan Özür Diledi

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin en eski kulüplerinden Barbaros Sefa Spor Kulübü, geçtiğimiz hafta karşılaştıkları Bigadiç Belediyespor karşılaşmasında yaşanılan olaylardan dolayı Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonundan özür dileyerek, olaylarda yaralanan hakem Ömer Aslantekin’e geçmiş olsun temennilerinde bulundu.

Körfez 1. Amatör Küme liginde mücadele eden Barbaros Sefa Spor Kulübü Yönetim Kurulu önceki gün yaptıkları yazılı basın açıklamasında, 18 Mart 2012 tarihinde saat 13.00’de Balıkesir Merkez Ali Hikmet Paşa Belediyespor Tesisleri’nde karşılaştıkları Bigadiç Belediyespor karşılaşması sonrasında çıkan olaylar nedeniyle son derece üzgün olduklarını ifade etti.

Yapılan açıklamada, “1. küme 2.leri sıralama müsabasının son dakikalarında maçın hakemi Sayın Ömer Aslantekin ile yaşanan sözlü tartışmanın ardından gerçekleşen tamamıyla istem dışı fili müdahaleden dolayı Sayın Ömer Aslantekin’e geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bununla birlikte başta kendisi olmak üzere, Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemcileri Derneği Balıkesir Şube Başkanlığı ile Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetimi ve tüm Balıkesir Spor kamuoyundan özür dileriz” ifadeleri yer aldı.

“CENTİLMENLİKTEN VAZGEÇMEYECEĞİZ”
Barbaros Sefa Spor Kulübü yönetimi tarafından yapılan açıklamada, kulüp olarak sporun ve sporcuların centilmenlik kurallarının gözetilmesinden yana oldukları vurgulanarak, “Barbaros Sefa Spor Kulübü olarak, bu tür davranışların kesinlikle karşısında olduğumuzu, sporun kardeşlik ve dostluk ilişkilerini öne çıkaran, pekiştiren yegane birleştirici bir unsur olduğunu unutmadığımızı ve bundan sonra bu doğrultuda hareket edeceğimizi bir kez daha altını çizerek belirtmek isteriz” denildi .