Yeni Çanspor Futbolcularına Mangal Sürprizi

Çanakkale Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Çansporlu futbolculara ilçedeki bir esnaf tarafından mangal sürprizi yapıldı.

Yeni Çanspor takımının tüm oyuncularına ligin son haftasına girilmesi nedeniyle moral olması açısından mangal partisi veren ilçe esnaflarından Kenan Yasan, herkes gibi takımın Süper Amatör Ligi şampiyon olarak bitirip Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselmesi temennisinde bulunduğunu söyledi.

Çan İbrahim Bodur Stadı'nda idman sonrası verilen mangal partisine Çan Kaymakamı Hasan Gözen başta olmak üzere 23. Dönem AK Parti Milletvekili Çanlı İşadamı Müjdat Kuşku, Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, AK Parti Çan İlçe Başkanı Mustafa Karagöz, Yeni Çanspor Kulübü Başkanı Kemal Yüksel, Teknik Direktör Mehmet Akgün, kulüp yöneticileri ve takım antrenörleri katıldı.

Kulüp Başkanı Kemal Yüksel, yapılan mangal sürprizinden büyük mutluluk duyduklarını belirterek, 'Bu jest futbolcularımız ve bizim için büyük moral oldu. İnşallah sezonu da şampiyon bitirip hedefimize ulaşırız ' şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA