Şenol Güneş: Hakem Kararsız Kalınca İki Puan Kaybettik

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray karşısında hakemin kararsız kalışı nedeniyle iki puan kaybettiklerini söyledi.

Takımının İstanbul'da Galatasaray ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısında konuşan Şenol Güneş, "Bu maça çıkmadan önce liderden 17 puan gerideydik. Puan kaybımız fazla olmuştu. Böyle bir dönemde kazanmamız gereken maça çıktık. Oyun anlayışı olarak da fizik olarak da taktik olarak da kazanmayı hak etmiştik. Akılcı oynasaydık daha farklı bitebilirdi. Biz bunu kullanamadık. İkinci yarıda seyircinin desteği ve baskısıyla, hakemin de kararsız kalışıyla iki puan kaybettik." diye konuştu.

Karşılaşmanın hakemini de eleştiren Güneş, sözlerini şöyle sürdürdü: "Galatasaray maçında kaybedilen iki puan var. Oyun anlayışı olarak mutlu ve gururluyuz. Rakibe karşı her alanda hücum anlayışında zenginlik var. Hakem hataları üst üste gelince oyuncular hakemle konuşmaya başladı.

Böyle olunca hatalar arttı. Maçın sonunda hem biz hem onlar iki puan kaybetti." dedi.

Bir gazetecinin "Penaltı pozisyonu için neler söyleneceksiniz?" sorusuna tecrübeli hoca, "Bu konuda fazla konuşmak istemiyorum. Rakibin eline bizim elimize vuruyor. Ben ilk yarıda derbilerde 10 kişi oynadım. Basit bir örnek vereyim. Emre'nin sarı kartı vardı. Faulu çalamadı." diye cevap verdi.Tecrübeli teknik adam, play-off'larda gerginliklerin artmaması için herkesin elini taşın altına sokması gerektiğini ifade etti.