Ordu, 2016 Olimpiyatlarına Hazırlanıyor

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hazırlanan 2016 Olimpiyat Projesi kapsamında, Ordu'da olimpiyat hazırlıkları başladı.

2016 Olimpiyatları için ilk olarak tekvando seçmelerini gerçekleştirdiklerini söyleyen proje koordinatörü Halil Öziş, 2016 Olimpiyat Projesi kapsamında Ordu'dan olimpiyat şampiyonu çıkarmayı istediklerini belirtti.

Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda devam eden seçmelere, Giresun'dan 2 kulüp olmak üzere toplam 15 tekvando kulübünden 175 sporcunun katıldığını ifade eden Öziş, ''Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Ömer Yılmaz'ın Ordu'daki tekvando sporunun potansiyelini gördükten sonra bu işin kalitesini artırmayı düşündük. Tekvando ve birkaç branşın da içerisinde olduğu spor dallarında 2016 Olimpiyatları'na hazırlanıyoruz'' dedi.

Ordu'da 2005 yılından sonra tekvando kalitesinin düştüğünü ve bu kaliteyi yükseltmeyi planladıklarını vurgulayan Öziş, ''Türkiye Şampiyonaları'nda saygın bir noktaya gelmeyi istiyoruz. Yeni Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüzün ortaya koyduğu motivasyonla güzel işler çıkarmayı hedefliyoruz'' diye konuştu.