Galatasaraylı Oyuncular: Kalan İki Maçımızı Kazanacağız

Galatasaraylı Mehmet Batdal ve İsmail Gökoğlan, Trabzonspor karşısında ikinci yarıda girdikleri pozisyonları değerlendiremeyince sahadan bir puanla ayrıldıklarını söyledi.

Lider Galatasaray'ın kendi sahasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan Mehmet Batdal, "Bugün üç puan almak gerekiyordu, çünkü en yakın rakibimiz kazanmıştı. Galibiyetle ayrılsak puan farkını koruyacaktık ama olmadı. Play-off'a en yüksek puan farkı ile girmeliydik. Final paslarında istediklerimizi yapamadık. Penaltı ile golü bulup beraberliği yakaladık. Daha sonra yüklendik ama olmadı. İnanılmaz derecede yakaladığımız pozisyonda ben golü atamadım. Gol atsaydım bizim için güzel bir gün olacaktı. Böylesine geriye dönüş maçında bir puan almak bile önemli. Kalan iki maçı kazanacağız. Rakip de puan kaybedecektir" diye konuştu.

İsmail Gökoğlan da, "İlk yarı iyi oynamadık. Maça talihsiz başladık. İkinci yarı bambaşka bir takım sahadaydı. Penaltı pozisyonundan sonra pozisyonlara girdik. Fakat ne yazık ki üç puanı alamadık. Sonuçta Trabzonspor gibi güçlü bir takımdan ilk yarıdaki oyuna bakarsak bir puan aldık. Yenilmediğimiz için mutluyuz. Kalan iki maçı kazanmak istiyoruz" dedi.