Didim Belediyespor 1-1 Muğlaspor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grup takımlarından Didim Belediyespor, sahasında Muğlaspor ile 1-1 berabere kaldı.

BAL 9.Grupta Didim Beeldiyespor ile Muğlaspor 1-1 berabere kaldı. Maçı 3 bin yakın Didim taraftarı izlerken yaklaşık 50 kişilik Muğla taraftarı da takımlarını destekledi. Maçı Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu ile Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı Didim Belediyespor formaları ile izlerken maçı ilçe protokolü de ilgi gösterdi.

Maçın ilk yarısında her iki ekipte maçı kontrollü başlarken iki ekipte bulduğu fırsatı değerlendiremeyince ilk yarı 0-0 sona erdi.Maçın ikinci yarısında Didim, hızlı başlarken maçın 65 dakikasında Levent’in topunu Muğlaspor’lu İnan elle kontrol edince hakem penaltı verdi. Penaltıyı gole çeviren Levent skoru 1-0 yaptı. Golden sonra Muğlaspor ataklarını sıklaştırdı ve Deniz’in ayağından penaltı kazandı. Maçın 80. dakikasında Deniz topu filelerle buluşturdu ve skoru 1-1 ‘e taşıdı. Maçın 86. dakikasında Didim’in kalecisi Murat yan hakeme yaptığı hareketten dolayı direk kırmızı kart gördü

Murat’ın atılmasından sonra Didim’de David oyundan alınarak kaleye yedek kaleci Arca geçti. Maçta başka gol sesi çıkmayınca maç 1-01 sona erdi. Muğla ligin son haftasına 2 puan önde girerek play-off umutlarını sürdürdü .