CHP'liler Finike'de Bir Araya Geldi

Beşiktaş Kulübünün eski başkan adaylarından Hasan Arat, Siyah-beyazlı camianın çok büyük sıkıntı içerisinde olduğunu belirterek, gelecek olan yeni yönetime her türlü destek ereceklerinin söyledi.

Harbiye'deki İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'da oy kullanan Arat, genel kurulun tüm spor camiasına hayırlı olmasını dileyerek, "Adaylar demokratik haklarını kullanarak bu çalışmayı yaptılar. Kendilerine başarılar diliyorum. Takdir artık genel kurulundur. Kurulumuz kendi başkanını sandıktan çıkartacaktır. Seçilecek olan başkana tüm desteğimizi vereceğimizi tüm camiamızın bilmesini istiyorum. Beşiktaş için hayırlı olsun" dedi.

Kendilerinin her zaman Beşiktaşlı olduğunu söyleyen Arat, seçilecek yönetime her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getirerek, "Biz Beşiktaşlıyız. Biz bu camianın içinde her zaman var olacağız. Dolayısıyla başkan adayı olalım veya olmayalım biz her zaman var olacağız. Burası bizim yuvamız. O yüzden yuvanızda bulunmamız için başkan adayı olmamız gerekmez. Görev verildiği taktirde her türlü desteği vermeye hazırız" şeklinde konuştu.

Beşiktaş Kulübü'nün çok sıkıntılı bir dönemden geçtiğini anımsatan Hasan Arat, "Sıkıntılı bir tablo var. Başkan ve yönetim kurulu seçildikten sonra mutlaka desteklenmesi lazım. Kendilerine bu konuda her türlü desteği vereceğiz. Son derece açık olmalı. Camiaya çıkacak olan tabloyu genel kurulda anlatmalılar. Oy atmaya gelmemizdeki en önemli neden bu restorasyon döneminde yönetime yardımcı olmaktır" diye konuştu.

Basın mensupları tarafından Beşiktaş Eski Başkanı Serdar Bilgili'nin, "Kimse 2-3 yıl boyunca sportif başarı beklemesin" sözlerini hatırlatılması üzerine Arat, "Tarih vermek doğru olmaz. Yapılacak olan çalışmaya bağlı. Yapılacak olan çalışma kamuoyunu ve Beşiktaş camiasını ne kadar tatmin ederse gelecek arkadaşlarımız o derece destek bulabilir" ifadelerini kullandı .