Akhisar Belediyespor-kayseri Erciyesspor Maçının Ardından

Bank Asya 1. Lig'de Akhisar Belediyespor kendi evinde konuk ettiği Erciyesspor'u 2-0 yenerek zirve yolunda önemli bir 3 puan aldı.

Akhisar Belediyspor kendi evinde 5 karşılaşma sonra galibiyet sevinci yaşarken, Erciyes cephesinde ise galibiyet için geldiği Akhisar'dan eli boş dönmenin üzüntüsünü yaşıyor.

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Her şeyden önce iki takım oyuncularını tebrik ediyorum, iki takımda centilmence sahada oynadı. Oyuncularımı ayrıca tebrik ediyorum, maçın sonuna kadar disiplini bırakmadılar. Sabırlı oyunumuzu sürdürüp galip gelmeyi bildik. Geçen hafta Kasımpaşa galibiyetinden sonra bu haftada kendi sahamızda uzun süredir maç kazanamıyorduk, kendi seyircimizi motive edemiyorduk bu galibiyetimizi onlara sunmuş olalım. Bundansonra ki maçlarımızda da disiplinimizi elimizden bırakmadan yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Hamzaoğlu, "Maça Ahmet Cebe ile başlayacaktık ama son ısınma turunda adelesinde bir kasma meydana geldi, oynatabilirdik ama sakatlığı sıkıntı yaratacağından yerine diğer oyuncularımızla devam ettik. Kürşat'ta dört sarı kartla haftaya yok ama onun yerine oynacak oyuncularımız var, tüm oyuncularımızı kutluyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Kemalettin Şentürk ise "Hiç pozisyon vermeden gölü kalemizde gördük, savunmamızdaki hatalar golleri getirdi. Golü yedikten sonra takımımızda bir düşme oluyor, biz geldiğimizden beri bunu düzeltmeye çalışıyoruz. İkinci yarı oyuna daha iyi başlayan bizdik ama maçı da kazanacak seviyeye getirdik derken golü kalemizde bulduk. Tam toparlamaya çalışırken ikinci gol geldi. Akhisarsporu kutluyorum bizde önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.