Adanaspor-elazığspor Maçının Ardından

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, Adanaspor'un çok iyi bir takım olduğunu ancak bunu skora yansıtamadığı için bugün şampiyonluğa değil ilk altıya kalma mücadelesi verdiğini söyledi.

Eriş maç sonrası yaptığı basın toplantısında Adanaspor'un çok iyi mücadele ederek 9 kişi kalmasına rağmen 3 puanı aldığını belirterek, "Adanspor bu ligin en iyi takımlarından birisi. Bugüne kadar oynadığımız bütün maçlarda rakiplerimize üstünlük sağladık ancak bunu skora yansıtamadık. Bu nedenle bugün Adanaspor şampiyon olmaya değil, ilk altıya kalma mücadelesi veriyor. Ancak son maçlarda bu üstünlüğü skora da yansıtmayı başarıyoruz ilk altıya kalırsak süper lige çıkacak 3. takım biz olacağız.Oyuncularım aslanlar gibi süper lige çıkacak" dedi.

Adanasporlu futbolcu Ayhan Tuna Üzümcü, maça çok iyi motive olduklarını buna da sahaya yansıtıp 3 puanı aldıklarını kaydetti.

Adanasporlu futbolcu Koray Şanlı ise takımın maça çıkmadan önce kazanmak için yemin ettiğini ve kenetlendiğini daha sonrada sahada 9 kişi kalmalarına rağmen iyi futbol oynayarak maçı kazandıklarını ifade etti.

Elazığspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, geçen hafta kendi evlerinde bu haftada Adana'da mağlup olduklarını belirterek, "Bugün biz gol yollarında başarılı olamadık. Rakip 9 kişi kalmasına rağmen pozisyon üretemedik. Adanspor'u kutluyorum iyi bir futbol oynadılar. Ancak biz bu kötü gidişe dur demek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Elazığsporlu futbolcu Sezai Demircan, Elazığspor'un kötü gidişe dur diyerek şampiyon olacağını söyledi.

Taylan Eliaçık ise takımın 2 haftadır galip gelemediğini anlatarak, "Bu takımı buralara getirin biziz bundan sonrada kimse merak etmesin şampiyon yaparız" dedi.