Salihli Belediyespor, Karabiga İcdaşspor'a Evinde Kaybetti : 12

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grup'ta mücadele eden Salihli Belediyespor, kendi evinde ağırladığı Karabiga İcdaş’a 2-1 mağlup oldu.

Sezonun kritik maçlarından birinde sahasında Karabiga İcdaş’ı konuk eden Salihli Belediyespor, karşılaşmadan puansız ayrıldı. Çok kötü bir futbol sergileyen Salihli Belediyesporlu futbolcular 90+5’de yedikleri golle yıkıldılar. Maçın 12. dakikasında Salihli Belediyespor’un ceza sahası içerisinde boş kalan topa dokunan Onur, Karabiga İcdaş’ı 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona ererken, ikinci yarıya hızlı başlayan Salihli Belediyespor 47. dakikada Özgür’ün attığı golle durumu eşitledi, 1-1. Sürekli atak yapmasına rağmen ikinci golü bulamayan Salihli Belediyespor, 90+5’de kendini Salihli Belediyespor’un ceza sahasında unutturan Erdem’in golüne engel olmadı, 2-1. Maç bu skorla sona erdi.

Salihli Belediyespor, 8-1’lik Kulaspor galibiyetinin ardından paraşütsüz inişe geçti. Belediyespor, Kulaspor galibiyetinin ardından deplasmanda Ödemiş’e 2-1 yenilirken, hemen ardından evinde Ayvalık ile 2-2 beraber kalarak yenişemedi. Salihli Belediyespor 1-0’lık Bozcaada galibiyetinden sonra, Manisa Belediyespor’la 1-1 beraber kaldı. Deplasmanda Çiğli Belediyespor’a 3-0’la boğun eğen Belediyespor, Yeni Bornovaspor’la 0-0 berabere kalırken Küçükköy’e 2-1 ve son olarak kendi evinde Karabiga’ya da aynı skorla yenildi. Belediyespor bu sonuçlarla son 8 haftada 18 puan kaybetmiş oldu .