Nazmi Koca: Beşiktaş'ı Bu Duruma Düşürenler Utansın

Yıldırım Demirören'in Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı seçilmesinin ardından 25 Mart'ta yapılacak Beşiktaş Olağanüstü Seçimli Genel kurul'da başkanlığa adaylığını koyan isimlerden Nazmi Koca, Beşiktaş'ı şimdiki durumuna düşürenlerin utanması gerektiğini söyledi.

İstanbul TSYD lokalinde dün akşam kongre üyeleri ile bir araya gelen Nazmi Koca ve ekibi, projelerini anlatarak yönetim kurulu listesindeki isimleri tanıttı. Oldukça hararetli bir konuşma yapan Nazmi Koca, "Aydoğan Cevahir ve Nazmi Koca ismini, tüm Beşiktaş camiasının tanıdığı gibi Fenerbahçe ve Galatasaray da tanıyacak. Türk spor tarihinde ilklerin takımı olan Beşiktaş'ı bu duruma düşürenler utansın. Beşiktaş'ın sorunlarını biliyoruz. Kulübün para ve pulla asla işi yoktur. Beşiktaş'ı içinde bulunduğu karanlık günlerden, aydınlık günlere taşımak için pırıl pırıl bir yönetim oluşturduk. Bunların hepsini 10 gün gibi kısa bir sürede yaptık. Sizlerin de desteği ile Nazmi Koca ve Aydoğan Cevahir ekibi gümbür gümbür geliyor" dedi.

Nazmi Koca'nın yönetim kurulu listesinde bulunan Aydoğan Cevahir ise Beşiktaş'ın değerleriyle yaşadıklarını söyledi.

Cevahir, "Biz Beşiktaş'ın değerleriyle bugünlere geldik. Bu değerlerle yaşıyoruz. Bizim yaşamımızın her rengi siyah ve beyazdır. Bu şekilde de bu dünyadan göçüp gideceğiz" diye konuştu.

Salondakilerin tezahüratlarına eşlik eden Aydoğan Cevahir ve Nazım Koca'nın hayli heyecanlı oldukları da dikkatlerden kaçmadı. Nazmi Koca'nın listesindeki isimler ise şöyle: Aydoğan Cevahir, Zafer Murat Çetintaş, Faruk Belenkoğulları, Tunga Fişekçioğlu, Kaya Soysal, Reşit Sözügüzel, Cengiz Mercan, Akın Volkan Arıkan, Burç Karagöz, Erol Karabacak, Ahmet İşbitiren, Taci Sunar. Yedek: Koray Lordoğlu, İhsan Yalçın, Ali İnal, Fethi Göçek, Nevzat Sezen, Mehmet Mihmandi .