İstanbul Güngörenspor - Konyaspor Maçının Ardından

Bank Asya 1. Lig'in 27. haftasında kendi evinde Konyaspor'a 2-0 mağlup olan İstanbul Güngörenspor'un Teknik Direktörü Abdülkerim Durmaz, ligden düşmelerinin kesinlik kazandığını ifade ederek, gelecek sene tekrar bank Asya 1. Lig'e çıkma potansiyellerinin olduğunu söyledi.

Mimar Yahya Baş Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İstanbul Güngerenspor Teknik Direktörü Abdülkerim Durmaz, birkaç hafta önce göreve getirildiğini hatırlattı ve takımın küme düşmesinin kesinleşmenin ardından takımda tekrar Bank Asya 1. Lig'e çıkma potansiyelinin olduğunu vurguladı.

İstanbul Güngörensporlu oyuncu İbrahim Arıkan, mağlup oldukları için üzgün olduklarını Konyaspor'u tebrik ederek, önlerindeki kalan maçlara baktıklarını söyledi.

Bir diğer Bordo-beyazlı oyuncu Pekin Köşnek ise, maçta ikinci dakikada yedikleri gollerin kendilerinin hesaplarını bozduğunu, buna rağmen iyi mücadele ettiklerini dile getirerek, "Bundan sonra da son haftaya kadar mücadele edeceğiz. Bu konuda kimsenin şüphesi olmamasın" dedi.

KONYASPOR CEPHESİ
Maç sonrasında basın toplantısına katılan Konyaspor Teknik Direktörü Eyüp Taş, maçtan önce İstanbul Güngörenspor'un ligdeki puan durumundan dolayı kendilerini zor bir maçın beklediğini bildiklerini belirterek, "Geçen hafta içeride aldığımız mağlubiyetten sonra bu galibiyet çok önemliydi. Biz de bunu başardık. Oyunun geneli tamamen bizim kontrolümüzde geçti. Yakaladığımız iki pozisyonu gole çevirme başarısı gösterdik. Oyuncularımı kutluyorum. Yoğun bir maratonun 7 haftalık sonuna doğru geldik" şeklindekonuştu.

Sakat ve cezalı oyuncuların takıma dönüşünün sevindirici olarak değerlendiren Taş, eksik oyuncunun kendileri için her zaman önemli olduğunu bundan sonra sakat ve cezalı oyuncuları olmasını istemediklerini sözlerine ekledi.

Konyasporlu oyuncu Ertuğrul Arslan, geçen hafta aldıkları Çaykur Rizespor maçından sonra galibiyeti arzuladıklarını ve bu galibiyet bu maçla elde ettiklerini söyledi.

Takımı adına 2. golü kaydeden genç oyuncu Ali Dere ise, Çaykur Rizespor maçından beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını bu maçta İstanbul Güngörenspor'un iyi pas yaptığını ancak maçı kazandıkları için mutlu olduklarını ifade etti.