Fenerbahçe Başantrenörü Dikaiolakos Açıklaması

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Fenerbahçe'nin başantrenörü Georgios Dikaiolakos, maçın ikinci yarısındaki başarılı oyunla galibiyeti hak ettiklerini belirtti.

TKBL play-off çeyrek final maçında deplasmanda karşılaştığı Homend Antakya Belediyesi'ni farklı skorla geçen Fenerbahçe'nin başantrenörü Dikaiolakos, maçın ardından Antakya Spor Salonu'nda düzenlenen basın toplantısında, maç boyunca Homend Antakya Belediyesi'nin iyi bir mücadele ortaya koyduğunu söyledi.

Maçın ikinci bölümünde sporcularının hem defansta hem de ofansta başarılı bir oyun sergilediğini vurgulayan Dikaiolakos, şöyle konuştu:

''Maçın ilk bölümünü rakibimiz çok iyi bir mücadeleyle önde bitirdi. Fakat oyuncularımın maçın ikinci bölümünde ortaya koyduğu oyun, sahadan galip ayrılmamızı sağladı. Maçın ikinci devresindeki başarılı oyunla galibiyeti hak ettik. Sporcularımı kutluyorum. Homend Antakya Belediyesi de saygı duyduğumuz bir ekip. İyi mücadele ettiler fakat yeterli olmadı.''

Homend Antakya Belediyesi Teknik Sorumlusu Levent Deringöl ise maça çok iyi başladıklarını, fakat son çeyrekte rakibi durdurmakta güçlük çektiklerini bildirerek, kendi sahalarındaki ligin son maçından galip ayrılmayı çok istediklerini, ancak rakibin kalitesinin ortada olduğunu ifade etti.

''Maçı kazanabilirdik ama Fenerbahçe'nin son çeyrekte yakaladığı 15-0'lık performansın önüne geçemedik'' diyen Deringöl, her şeye rağmen ligi güzel bir şekilde kapattıklarını kaydetti.

Deringöl, sezon başından beri kendi sahalarında oynadıkları maçlarda takıma desteğini esirgemeyen taraftara da teşekkür etti .