Terim Eskiye Döndü

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Elmander’in sakatlığı yüzünden forma giyemeyeceği Trabzon maçındasistem değişikliğine gidecek. Baros tek forvet olarak sahaya çıkacak, Melo da defansın önünde görev yapacak

Süper Lig 'de 9 puan farkla son 3 haftaya giren ve Play-Off öncesi büyük avantaj yakalayan Cim-Bom 'da, Johan Elmander 'in sakatlığı taşları yerinden oynatacak.
Ziraat Türkiye Kupası 'ndaki Sivasspor maçında dinlendirilen ancak önceki gün yapılan antrenmanda adalelerindeki ağrıları nükseden İsveçli futbolcunun iki hafta oynamayacak olması, Teknik Direktör Fatih Terim 'i kara kara düşündürüyor. Tecrübeli teknik adam, hafta sonu yapılacak zorlu Trabzonspor maçı öncesi sistemde değişikliğe gitmeyi planladığı öğrenildi.
Terim 'in, ilerde Necati ve Baros 'un uyumsuzluğunun yanı sıra, defansif olarak da bu ikilinin Elmander 'in üstlendiği rolü yerine getiremeyeceğini düşündüğü ve bu nedenle çift forvetten geri adım atacağı vurgulandı. Sivasspor maçında Necati ve Baros 'tan oluşan forvet hattına karşın pozisyon fakirliği yaşanması nedeniyle Fatih Terim 'in yeni arayışlara girdiği vurgulandı.
Sarı-kırmızılı çalıştırıcının 4-4-2 'den vazgeçerek sezon başındaki 4-1-4-1 sistemine geri döneceği öğrenildi. Hücumda görev yapacak oyuncunun ise büyük olasılıkla Milan Baros olacağı ifade edildi.
Fatih Terim 'in savunma hattının önüne Felipe Melo 'yu koyacağı, Engin Baytar 'a ise Selçuk İnan 'ın yanında orta alanda görev vereceği kaydedildi. Kanatlarda Emre Çolak ile Riera ikilisinin oynaması bekleniyor.