Fenerbahçe Universal Final Four Hazırlıklarını Tamamladı

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de, 24-25 Mart tarihlerinde düzenlenecek CEV Avrupa Voleybol Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finalleri için Bakü'ye gelen Fenerbahçe Universal Bayan Voleybol Takımı, son antrenmanını yaparak hazırlıklarını tamamladı.

Sarı-lacivertli oyuncular dörtlü finallerin yapılacağı Haydar Aliyev Spor Salonu'nda bugün yaptığı 1 saat 30 dakika süren antrenmanla çalışmalarını tamamladı. Takımlar son antrenmanlarını tamamladıktan sonra 4 takımın antrenörlerinin katıldığı bir basın toplantısı düzenledi.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Universal Teknik Direktörü Ze Roberto Final Four'un çok zor bir turnuva olduğunu belirterek, "Turnuva bizim için önemli olduğu kadar diğer takımlar içinde çok önemli. Çok güçlü rakiplerle karşılaşacağız ve bütün takımlara başarılar dilerim. Takımımızda sakatlığı bulunan hiçbir oyuncu olmadığı için şanslıyız" dedi.

Ze Roberto, Azerbaycan ile Türkiye arsındaki ilişkileri iyi bildiğinin altını çizerek, "Burada Azerbaycanlı Türklerin bizleri yanız bırakmayacaklarına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Universal Final Four'un ilk maçında Rusya'nın Dinamo Kazan ekibi ile karşılaşacak. Yarın Haydar Aliyev Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka TSİ 17.30'da başlayacak. Günün diğer yarı final mücadelesi ise Fransa'nın Cannes takımı ile İtalya'nın MC-Carnaghi Villa Cortese takımları arasında yapılacak. Bu karşılaşma da TSİ 14.30'da oynanacak.

Basın toplantısının arından teknik direktörler hatıra fotoğrafı çektirdi .