Badminton Federasyonu'ndan Vanlı 200 Çocuğa Malzeme Yardımı

Türkiye Badminton Federasyonu Başkanlığı ile Van Valiliği'nin ortaklaşa düzenlediği "Van'da Badminton Oynuyorum" projesinin çerçevesinde Vanlı 200 öğrenciye badminton malzeme yardımı yapıldı.

Anadolu Konteyner Kent Çok Amaçlı Spor Çadırı'nda yapılan malzeme dağıtım törenine Vali Yardımcısı Murat Uzunparmak, Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Aslan Sinir katıldı.

Konuşmanın ardından, Vali Yardımcısı Murat Uzun Parmak ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir, Federasyon Başkanı Özmekik'e Van iline vermiş oldukları desteklerinden dolayı bir teşekkür plaketi sundu. Daha sonra salonda heyecan ile bekleyen 200 çocuğa malzemeleri dağıtıldı. Malzemelerini Vali Yardımcısı Parmak'ın elinde alan çocuklar büyük mutluluk yaşadı. Malzeme dağıtımı sırasında Vali Yardımcısı Uzunparmak ve Federasyon Başkanı Özmekik mini bir badminton maçı yaptılar.

Anadolu Konteyner Kentte kurulan badminton sahalarında çocuklar ellerine aldıkları badminton raketleri ilk defa tanışmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşarken kendilerine göstermiş oldukları yardımdan dolayı Van Valiliği'ne ve Badminton Federasyonu Başkanlığı'na teşekkür ettiler.